Više od 30 godina tradicije

O NAMA

Poslujemo od 1991. godine kao građevinsko preduzeće koje se bavi projektovanjem i izvođenjem radova u građevinarstvu. Na našem stovarištu možete pronaći sav potreban građevinski materijal, uz pogodnost prevoza na adresu kupca.

TEHNOUNA d.o.o. je porodična firma osnovana 07. januara 1991. godine u Čelarevu. Osnovna delatnost preduzeća je bila livenje obojenih metala čime se osnivači, bračni par Milorad i Ljiljana Adamović – diplomirani inženjeri metalurgije, bave od 1985. godine, otvaranjem L.O.M. ”UNA” u Mladenovu.

Vremenom firma počinje da se bavi i trgovinom metalnih proizvoda i prerasta u stovarište građevinskog materijala. Danas ”TEHNO-UNA” d.o.o. posluje u sopstvenim objektima i zemljištu u Čelarevu na magistralnom putu Novi Sad — Bačka Palanka. U svojoj ponudi sadrži građevinske materijale svih vodećih proizvođača iz zemlje i okruženja. 

Našim kupcima obezbeđujemo prevoz robe na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku. Kod nas možete pronaći sav građevinski materijal koji Vam je potreban.

TEHNOUNA GRADNJA je građevinsko preduzeće, osnovano 20. februara 2015. godine, za izvođenje i projektovanje radova u građevinarstvu.

Novoosnovano preduzeće se oslanja i proširuje ponudu porodične firme ”TEHNO-UNA” DOO u Čelarevu. TEHNOUNA GRADNJA od samog početka postavlja visoke standarde u pogledu kvaliteta radova i pouzdane saradnje.

KONTAKT

Novosadski put bb, 21413 Čelarevo

Radno vreme:
Ponedeljak-petak: 08-16h; Subota: 08-14h

Kontaktirajte nas